"Srbska kuhinja je tako dolgočasna, da je že zaradi tega - včasih - zanimiva. Kar je zelenjave, je le do takrat, da se roštilj razžari, pa še tam je zraven topla lepinja, da mora gazda opozarjati: Pazite, saj še nismo niti začeli!
Gala urnebes je z zelenimi feferoni, navadni pa z rdečimi paprikami in kaj je bolj ljuto, se preživeli še usklajujejo. Lepinje peče albanska pekarna s Tezna, pogrevajo pa jih v pečici, ker mikrovalovke nimamo. Mladi kajmak je od tam, kjer je doma. Mleto meso dobavlja Gomboc iz Radgone, pri katerem dovolj dolgo zori, da so potrebni le trije različni kosi za kar 30 jedi. Tukaj ni veliko kuharskega filozofiranja. Mali voz ima devet hodov, za velikega pa izberite, kaj boste iz malega za repete."

Kontaktirajte RESTAVRACIJA GALA ŽAR

Vas zanima ponudba za storitve, ki jih nudi RESTAVRACIJA GALA ŽAR, ali želite več informacij o morebitnem sodelovanju na področju Restavracije? Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo takoj, ko bo mogoče.

Vnesite svoje ime
Vnesite ime svojega podjetja
Vnesite svoje ime
Vnesite svojo telefonsko številko
Vnesite zadevo
Vnesite svoje sporočilo
Ta stran je zaščitena z reCAPTCHA in veljajo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe Google.
Top